Meediaseminar teadus- ja tehnoloogiatemaatika kajastajatele

Tallinn, 10. jaanuar 2003. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) korraldab 15.-16. jaanuaril Tallinnas seminari Euroopa Liidu ajakirjanikele, kus tutvustatakse Eesti teaduse, tehnoloogia ja innovatsiooni arengut. Seminarile on samuti oodatud Eesti ajakirjanikud, kes oma teadmisi soovivad täiendada.

Eesti teadus- ja arendustegevust tutvustab majandusministeeriumi asekantsler Raul Malmstein. Sihtasutuse Archimedes esindajad Ülle Must ja Tarmo Pihl räägivad sellest, kuidas Eesti on kasutanud Euroopa Liidu teadus- ja arendusprogrammide võimalusi ning millised on parimad näited. Ivar Tallo räägib õppetundidest, mida Eestil on EL-ile pakkuda e-riigi ja infovabaduse vallas. Firma Curonia juht Ardo Reinsalu tutvustab telemeditsiinilist toodet Docobo, mis võimaldab arstil kaugjuhtimise teel pidevalt patsiendi seisundit hinnata. Toote väljatöötamist rahastati  ELi teadus- ja arendusprogrammist. Seminari juhib Ajalehtede Liidu tegevdirektor Tarmu Tammerk.

Osavõtuks on vaja registreerida EALLis, eall@eall.ee, või tel (0) 646 1005, hiljemalt 13. jaanuariks. Osavõtutasu maksta ei tule, seminari rahastab Euroopa Liit. Töö toimub inglise keeles.

EALL