Reedel avalikustatakse ajakirjanduspreemiate võitjad

Tallinn, 5. märts 2019. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) korraldab reedel, 8. märtsil Tallinnas Õpetajate Majas piduliku tseremoonia, kus avalikustatakse konkursi „Ajakirjanduspreemiad 2018“ võitjad.

Ajakirjanduspreemiate üleandmise tseremoonial avalikustatakse aasta ajakirjanik 2018.

Ajakirjandustaustaga eraisikud Hans H. Luik, Igor Rõtov, Toomas Leito, Jüri Ehasalu ja Margus Mets annavad üle elutööpreemia ja noore ajakirjaniku preemia.

Tseremoonial avalikustatakse 2018. aasta parima arvamuse, olemusloo ja uudise võitjad nii üleriigilises kui ka maakonnalehtede kategoorias. Selguvad ka võitjad multimeedia, parima venekeelse loo, venekeelse kultuuriteemalise loo ja venekeelse arvamuse kategoorias. Samuti avalikustatakse võitjad kujunduskonkursi kategooriates.

Koos Eesti Pressifotograafide Liidu, Canoni ja Overalliga antakse üle fotoauhinnad: autasu saavad 2018. aasta parima pressifoto autor ning parima uudisfoto, olemusfoto, spordifoto ja portreefoto autor. Eesti Pressifotograafide Liit annab üle ka aasta parima video auhinna.

Eesti Pressifotograafide Liit avab Tallinnas Viru keskuse aatriumis 8. märtsil parimatest mullustest pressifotodest näituse ja esitleb raamatut „Eesti Pressifoto 2019“.

EALL